Kungsgatan 24

City , STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

320 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Nu erbjuds möjlighet att hyra en butikslokal mitt på Kungsgatans handelsstråk. Öppen lokal med lastintag i bakkant. Ej lämplig för restaurang.

Kungsgatan mellan Hötorget och Stureplan är ett av Stockholms starkaste handelsstråk med flaggskeppsbutiker från kända aktörer så som Stadium, Elgiganten och Adidas. I området finns en stor mängd kontor och även ett antal restauranger. Denna blandning av verksamheter genererar ett stort kundflöde över hela dagen.

Ytor

  • Total yta:

    320 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Polacken 29

Byggår:

1936

Renoveringsår:

2008

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i ett starkt handelsläge längst Kungsgatan i centrala Stockholm mitt mellan Stureplan och Sveavägen. I närområdet ligger flera starka butikskoncept så som Elgiganten, Chimi och Elon. Fastigheten har goda exponeringsmöjligheter mot den kraftigt trafikerade Kungsgatan.

Närservice:

All service finns i området. Promenadavstånd både till Stureplan och Hötorget.

Kommunikationer

T-bana Hötorget eller Östermamstorg. T-centralen med pendeltåg samt flera T-bane och busslinjer.
Kungsgatan 24

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier