Reningsverksgatan 8

Västra Frölunda , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 035 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu kan vi erbjuda en nyrenoverad och rumsindelad lokal mellan Västra Frölunda och Askim. Hög standard & goda p-möjligheter. Möjl hyra sep lager 200 m2

Här kan vi erbjuda en mycket fräsch och huvudsakligen rumsindelad kontorslokal med bra läge mellan Västra Frölunda och Askim. Större delen av hela lokalen består huvudsakligen av en korridor, med ett större antal rum på båda sidor. Standarden är hög och lokalen erbjuder det kräsna företaget en mycket god arbetsmiljö. Den andra, mindre delen, av den totala lokalen består huvudsakligen av härliga gemensamhetsutrymmen, som kök, lounge och ett antal mötes-/konferensrum. Som kronan på verket ligger denna lokaldel i direkt anslutning till en större balkong, med vy mot World of Golf. Goda p-möjligheter direkt utanför lokalen och möjlighet finns att hyra till ett modernt, fräscht, lager med markport om 200 m2.

Ytor

  • Total yta:

    1035 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Reningsverksgatan 8

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Västra Frölunda, som ligger sydväst om Göteborgs centrum, är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Området har ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Västra Frölunda är även hem för Göteborgs näst största köpcentrum, Frölunda Torg. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet. Västra Frölunda har ett strategiskt bra läge med bra kollektivtrafik och leder. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området och endast 10-15 minuters bort finns den sprudlande knutpunkten Linnéplatsen. I övrigt finns även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Närservice:

5 min med bil till Frölunda Torg med all tänkbar service. World of Golf ligger bara någon minut bort, här serveras dagens lunch och varför inte passa på att träna golfsvingen under lunchen.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats/knytpunkt är Radiomotet, ca 10 min promenad bort.
Reningsverksgatan 8

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB