Sankt Göransgatan 126

Kungsholmen , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

140 m²

Pris

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Möjlighet att etablera en lunchrestaurang utan överlåtelseavgift i ”Wonna Tower” - ett läkarhus i världsklass!

Fantastisk möjlighet att utan överlåtelseavgift etablera en lunchrestaurang i ett av Stockholms landmärken sedan byggåret 1920!

Lokalen är belägen i bv i en av Kungsholmens arkitektoniskt sett mest spännande byggnader bestående av 15 våningar ovan mark. Lokalen har en egen utgång till en bra yta för att ställa upp några bord och skapa en mindre uteservering. Entrén till lokalen är belägen i direkt anslutning till husets huvudentré.

Planlösningen utgörs av ett stort rum med plats för sittande gäster samt ett rymligt kök med personalutrymmen bakom samt möjlighet till ca 50-70kvm lagerutrymme.

Området är mycket expansivt och det finns många som arbetar både i huset och i kringliggande kontorsfastigheter som skulle uppskatta möjligheten till att köpa fika och lättare luncher här. Lokalen har alla förutsättningar för att kunna bli en upperlig restaurang. Hyresvärden kan eventuellt även tänka sig middagsservvering. Hyresvärdens dröm är att få hit en restaurang som serverar hälsosam kost med toppkvalitet, ett koncept som även skulle uppskattas av husets hyresgäster och många besökare då detta är ett läkarhus i världsklass.  

Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen för att tillmötesgå den blivande hyresgästens önskemål!

Övrig information

Övrigt:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och lunchkoncept. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

  • Total yta:

    140 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lastkaj
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Prisinformation:

Kontakta lokalförmedlaren mer information. I hyran ingår värme och fastighetsskatt. Ingen överlåtelseavgift utgår!

I hyran ingår:

Värme, skatt

Utförande

Byggår:

1920

Renoveringsår:

2020

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme.

Ventilation:

Mekanisk ventilation (FTX).

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

För den aktive finns, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och motionsslinga. I närområdet finns också gott om trevliga promenadstråk längs efter Branhusviken, Karlbers- och Ulvsundasjöns glittrande vatten.

Företag i närheten:

I närheten är bland andra Electrolux och Sankt Görans sjukhus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten, på angränsande gator enligt stadens tariff samt i kringliggande parkeringshus. Lastkaj för transporter finns. Cykelrum kommer att ordnas i huset och cykelparkering med cykelställ finns utanför huvudentrén.

Närservice:

I närområdet finns både restauranger, bank, post, och all tänkbar service. Inom gångavstånd finns exempelvis Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service. Många bra och stora matbutiker vid Fridhemsplan samt populära Ica Maxi på Lindhagensgatan 118. Det är även gångavstånd till flera gym för den träningsbenägne.

Skyltläge:

Ja!

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med kort gångavstånd till Stadshagens tunnelbanestation där blå linje passerar. Det är även gångavstånd till Fridhemsplan med tunnelbanans gröna och röda linje. Busslinje 56 stannar ca 170 m utanför porten och linjerna 1, 3, 4, 54 och 62 passerar Fridhemsplan inom några minuter promenadavstånd från fastigheten.
Sankt Göransgatan 126

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB