Götaverksgatan 21

Lindholmen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

67 - 416 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Kommersiella lokaler med utmärkt skyltläge på växande Lindholmen, perfekta för serviceverksamheter, restaurang, butiker eller kontor.

Kvarteret Blanka ligger centralt beläget i Götaverksområdet på Lindholmen. Bostadsfastigheten inrymmer totalt 5 lokaler med kommersiell uthyrbar yta i markplan. Lokalerna har stora glaspartier med fint skyltläge mot gång och cykelbana längs Götaverksgatan och upp till 4 meter i takhöjd. De råa ytorna anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. Här kan man med fördel bedriva restaurang, serviceverksamhet, butik eller publik kontorsverksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 67 416

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lindholmen 44:2

Omgivning

Omgivning/natur:

Att Lindholmen är en lockande stadsdel, i direkt anslutning till Götaälvens strandlinje, märks på myllret av de ca 25 000 personer som jobbar, studerar och bor här. Visionen är att området, förutom att vara ett centrum för företagande och utbildning, utvecklas till en fullvärdig stadsdel med liv och puls från morgon till sen kväll. I takt med att allt fler bor, studerar och arbetar på Lindholmen, ökar efterfrågan på butiker, restauranger, caféer och service.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till Götaverksområdet på Lindholmen och med nya spårvägen som har planerad trafikstart 2025 kommer man ta sig hit från centrala Göteborg på endast 6 minuter. BÅTTRAFIK FRÅN CENTRALA GÖTEBORG Linje 285 Älvsnabben (Trafikeras 7 dagar i veckan) mellan Klippan och lilla Bommen med stopp vid Lindholmen, ca 20–30 minuters trafik. Linje 286 Älvsnabbare (Pendlarbåt, alla vardagar) mellan Stenpiren och Lindholmen (Gratisfärja) 5–10 minuterstrafik mellan 06.00–19.00. BUSSAR Centrala Göteborg – Lindholmen på ca 8 min. Linje 58, 16 och X1. CYKLA OCH PROMENERA Fina gång- och cykelbanor finns hela sträckan mellan Centrala Göteborg och Lindholmen. Nära påfart till E45, E6 E20 via Lindholmsmotet.
Götaverksgatan 21