Hisingsgatan 30

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

294 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat kontor på centrala Hisingen

Nu finns en nyrenoverad kontorslokal om 294 kvadratmeter att hyra! Lokalen har flera konferensrum, öppna kontorslandskap men även mindre kontorsrum. Lokalen har bekvämligheter som ett fullt utrustat kök, 3 Wc och en underbar utsikt mot Kvillebäcken.

Ytor

  • Total yta:

    294 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen vid Vågmästareplatsen på Hisingen. Vågmästareplatsen kan rubriceras som ett lokalt centrum för denna del av Hisingen. På fastigheten finns två med varandra förbundna byggnader som innehåller i huvudsak butiks- och kontorslokaler.

Närservice:

All kommersiell och offentlig service samt hållplatser för kollektivtrafik finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Fastigheten ligger vid Vågmästareplatsen, där passerar upp mot 20 olika buss- eller spårvagnslinjer. Härifrån går bussar eller spårvagnar till Göteborg centrum med 5 minuters mellanrum. De kollektiva kommunikationerna är alltså mycket goda. Det är även lätt att ta sig till och från med bil.
Hisingsgatan 30

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder