Birger Jarlsgatan 33

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

441 m²

Hyra

6 800 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 783 kr/m² och år.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Representativ kontorslokal belägen högt upp i vacker sekelskiftesfastighet!

Lokalen ligger högt upp i fastigheten med genomgående planlösning och egen terrass i trevliga kvarter på Birger Jarlsgatan invid Humlegården. Planlösningen ger utrymme för att enkelt skapa en extern och intern del då konferens och mötesrum ligger avskilt från arbetsplatserna. Idéskiss enligt separat PDF med plats för ca 31 arbetsplatser. Välkommen att ta kontakt för mer information och visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 441 6 800

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

6800

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 783 kr/m² och år.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nedre Vätan 4

Byggår:

1887

Renoveringsår:

2008

Våningsplan:

5

Planlösning:

Se separat PDF under "Dokument".

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med Humlegårdsparken på andra sidan gatan. Det mesta av service, restauranger, shopping och nöje hittar du alldeles i närheten.

Närservice:

Mycket god service alldeles i närheten, t ex apotek, systembolag och flera mataffärer. Det mesta i restaurangväg finns i omgivningen, från lyxrestaurang till enklare lunchställen. Oslagbart utbud av shopping i Sturegallerian och längs med Biblioteksgatan, Kungsgatan med flera gator.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan (grön linje). Den nås med några minuters promenad från huset. Flera bussar stannar i närheten på Birger Jarlsgatan, linje 2 (Norrtull-Sofia), 43 (Ruddammen-Tanto). Linje 1 (Frihamnen-Stora Essingen) med flera busslinjer stannar också i närheten. Närmaste pendeltåg är T-centralen.
Birger Jarlsgatan 33

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier