Svangatan 2 B

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

543 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till denna tilltalande kontorsyta unik i sitt slag, en charmig lokal med många historiska inslag!

Lokalen finns belägen inom en anrik äldre del av fastigheten, som uppfördes mellan åren 1895-1897. Den vackra tegelfasaden och den maffiga entrén till trapphuset skapar en inbjudande känsla, här finns även tillgång till en rymlig hiss. Lokalen är belägen högst upp i fastigheten. En kontorslokal utöver det vanliga, denna yta passar er som söker något annorlunda. En oerhört charmig lokal med flera tidstypiska inslag. Här finns attribut såsom synliga takbjälkar i mörkt trä, en slående takhöjd, höga och oerhört vackra fönsterpartier och mycket mer. De generösa fönsterpartierna släpper in ljuset i flera väderstreck. Hela ytan har på senare år genomgått renoveringsinsatser. Fördelaktigt läge, mycket lätt att nå fastigheten – oavsett om man färdas via buss/spårvagn eller med bil. Här erbjuds en direkt närhet till de stora trafiklederna och knutpunkten Redbergsplatsen. Tillgång till garage och/eller parkeringsplatser. Varmt välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Gammal anrik fastighet, Pellerins Margarinfabrik, som ligger alldeles intill E20. Fastigheten består av 2 äldre delar samt en nyare tillbyggd. P-platser och garage finns att hyra i fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    543 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Ligger i ett bostadsområde nära E20 och nära kommunikationer.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage och p-platser finns att hyra.

Närservice:

Gångavstånd till Olskrokstorget med all tänkbar service.

Kommunikationer

Goda. Gångavstånd till Redbergsplatsen där ett flertal buss- och spårvagnslinjer passerar. Följande spårvagsnlinjer passar fastigheten 4, 6, 7, 9, 11.
Svangatan 2 B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum