Skummjölksgatan 2

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

188 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Nyproducerad restauranglokal i Kallebäcks Terrasser

I Kallebäcks Terrasser byggs det för fullt – man kan riktigt känna energin i luften! För den som etablerar sin verksamhet här väntar 1900 hushåll med potentiella stammisar runt knuten när området står klart. Och många har redan hunnit flytta in! I området planeras det för både restauranger, gym, apotek, vårdcentral, skola och förskola. Och med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 och mycket bra kommunikationer med buss, är det även lätt för förbipasserande att ta en sväng förbi just dig. Nu kan vi erbjuda en nyproducerad restauranglokal om 188 kvm. Lokalen ligger strategiskt placerad i ett attraktivt hörnläge, väl synligt för alla som passerar. Stora välvda fönsterpartier och en väl tilltagen takhöjd skapar möjligheter till en fantastisk atmosfär. I detta läge letar vi efter en aktör som önskar driva en restaurang som erbjuder såväl lunchservering som à la carte kvällstid med fullständiga rättigheter. Vi kommer gemensamt anpassa lokalen med tänkt aktör. Vi ser fram emot en skriftlig presentation av just ditt koncept och tankar om vad din verksamhet kan tillföra vårt område. Välkommen med din lokalförfrågan!

Ytor

  • Total yta:

    188 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse. Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser. Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor. I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.

Skummjölksgatan 2

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB