Långfilsgatan 1

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 086 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyproducerat i oslagbart läge!

Här i vår nyproduktion i Kallebäck med en oslagbar tillgänglighet vid E6:an och riksväg 40 erbjuder vi nu ett fantastiskt kontor om1086 kvm. Kontoret är beläget på plan 4 och har stora fönsterpartier mot norrgavel. Det finns också möjlighet att hyra ytterligare ca 800 kvm i direkt anslutning. Såväl bilder som ritning skall ses som referensmaterial, vi kommer att anpassa lokalen tillsammans med er. I husets nedre del finns ett garage med möjlighet till parkering. Hela området är under utveckling och kommer att få ett rikt utbud som gör området riktigt attraktivt. Förutom kontor ges plats för butiker, restauranger, rekreation, kultur, förskola, skola och närservice. Välkommen att boka in en tid för visning på plats i huset!

Ytor

  • Total yta:

    1086 m2

Utförande

Byggår:

2021

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse. Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser. Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor. I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.

Långfilsgatan 1

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB