Oslogatan 1, Norra Bergsgatan

Strömstad , Strömstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Goda möjligheter för butiks- och caféverksamhet i centralt och trivsamt läge nära vattnet.

Nu finns möjlighet att hyra 300 kvm i tillgängligt läge invid Strömsån. Ytan passar bra för exempelvis café- eller butiksverksamhet med utrymme för både gäster/kunder och separata personalytor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig uthyrare!

Ytor

  • Total yta:

    300 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Riddaren 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger ett stenkast från Strömsån, som erbjuder fina promenadmöjligheter över broarna. I närheten finns Strömstads stadshus, ett vidsträckt hamnområde och järnvägsstation. Området har en trivsam blandning av bostäder, handel och grönområden.

Närservice:

Det finns gott om service i det direkta närområdet med livsmedelsbutiker, hotell, vårdinrättningar och blandade handelsaktörer. Som närmsta grannar återfinns t.ex. Systembolaget, Coop och Lindex.

Kommunikationer

Fastigheten ligger tillgängligt med omkring 200 meter till närmsta busshållplats och 400 meter till Strömstad station.
Oslogatan 1, Norra Bergsgatan

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB