Birger Jarlsgatan 6B

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

667 m²

Hyra

8 350 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

ca 9 månader efter avtal

Beskrivning

  • Kontor

Unikt! Här har du möjlighet att skapa dina nya kontorsytor, mitt i city. Parkering i huset, SATS i huset.

Här har du möjlighet att skapa dina nya kontorsytor, mitt i city. Du kan parkera bilen under kontoret och få den tvättad under arbetsdagen, parkera cykeln eller el-scootern på din innergård. Eller varför inte träna på SATS i huset under lunchen eller efter arbetsdagen? Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 667 8 350

Ekonomi

Tillträde:

ca 9 månader efter avtal

Utgångshyra kr/m2/år:

8350

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skravelberget Större 22

Byggår:

1958

Våningsplan:

6

Planlösning:

Anpassas.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i pulsen i City och Östermalm, nära Östermalmshallen, Östermalmstorg, Grev Turegatan och Sturegallerian. Genom att hyra kontor här har du nära till en lunchpromenad på Djurgården eller soliga Strandvägen, äta lunch eller ta en fika i gröna Berzelii Park och all tänkbar handel och service har du bekvämt nära ditt kontor.

Närservice:

Stort serviceutbud med många restauranger och butiker. I Du kan parkera bilen under kontoret och få den tvättad under arbetsdagen, parkera cykeln eller el-scootern på din innergård. Eller varför inte träna på SATS i huset under lunchen eller efter arbetsdagen?

Kommunikationer

Vare sig du väljer att ta dig hit med cykel, bil, båt, tunnelbana eller buss så är kommunikationerna och färdmedlen många och nära fastigheten.
Birger Jarlsgatan 6B

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A, Box 7043

103 86 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier