Mjörnbotorget 6

Lerum , Gråbo
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

146 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontorshotell & coworking

146 m² butikslokal, ej restaurang, mitt i Gråbo Centrum.

Lokalen ligger i ett centrum med bl.a. Coop, Bonum och Nordic Wellness som största grannar. Restauranger. Frisörer, Vårdcentral m.m. ingår i centrumet. Det har de senaste åren byggts ca 200 nya bostäder i direkt anslutning till Gråbo centrum. Till en av butiksytorna, tidigare Gråbo pizzeria, söker vi en ny hyresgäst som kan tillföra området sin ide och entusiasm. Lokalen är idag i huvudsak utriven med stor öppen butiksyta. Disposition och inredning görs i samverkan med hyresgästen. För att behandla er intresseanmälan behöver vi få er affärsplan samt verksamhetsbeskrivning.

Övrig information

Övrigt:

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Ytor

  • Total yta:

    146 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hjällsnäs 8:30, 31

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare

Mjörnbotorget 6

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fastpartner AB

Göteborgsvägen 91

431 37 Göteborg

Fler annonser från Fastpartner AB