Bjäre plats 13

Hyllie , Vintrie
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

263 - 526 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Söker du nybyggda kontor med fantastisk utsikt, goda parkeringsmöjligheter och nära till kommunikationer och handel? Då är The Gate något för dig!

Tillfälle att hyra det ena eller båda av de två återstående kontorsplanen i torndelen på nybyggda The Gate på Bjäre plats 13, beläget mellan Hyllie och Svågertorp. Varje plan har en area om 263 kvm och då de är belägna ovanpå varandra, fungerar det utmärkt att hyra dem tillsammans om behovet finns. Då lokalerna i nuläget endast är färdigställda på en grundläggande nivå är möjligheterna att påverka planlösning och materialval mycket goda. 

Hus D, där lokalerna är belägna, är det första steget i Peabs projekt The Gate som när det är fullbordat kommer bestå av fem kontorsbyggnader i varierande storlek och form, samt ett underjordiskt garage.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 263 526

Ytbeskrivning

Flexibel lokal med stora möjligheter att påverka planlösning och materialval.

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenekullen 2

Byggår:

2020

Våningsplan:

7 av 10

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Cykel, bil, tåg och buss

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Bara drygt 1,5 km till Hyllie Centrum med Emporia, Malmö Arena och tåg till Kastrup. 500 meter till Svågertorps handelsområde med brett utbud av handel och restauranger. Erlandsro gård och Hyllies rekreationsområde finner du inpå knuten.

Företag i närheten:

I huset återfinns idag Peabs Malmökontor samt Prefa. IKEA:s malmökontor och malmövaruhus, Bauhaus, Elgiganten, Jula, City Gross, Plantagen med flera varuhus i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

God tillgång till markparkering. Utbyggnad av befintliga laddplatser pågår. I projektet ingår även ett underjordiskt varmgarage i framtida etapper.

Närservice:

Gott om shopping och restauranger i närbelägna Hyllie centrum och Svågertorps handelsområde.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge invid E20

Kommunikationer

Invid E20, avfart 11. Pågatågens Trelleborgspendel samt Malmöringen stannar vid Svågertorps station. 300 meter till hållplats för Buss linje 150 och 300 till Hyllie station och Malmö C
Bjäre plats 13