A Odhners Gata 41

Högsbo-Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välplanerat och trevligt kontor med bra läge i Högsbo!

Trevlig och fräsch kontorslokal med blandad planlösning, en god mix av öppna ytor och separata rum. Trevligt öppet kök med matplats i anslutning till innergård. Utanför fastigheten, som är inhägnad, finns ett större antal parkeringsplatser. Fastigheten ligger i ett mycket bra kommunikationsläge i Högsbo, med snabb access ut på vägarna. Ligger ca 300m från köpcentrum 421. Kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    500 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

A Odhners Gata 41

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger. Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

A Odhners Gata 41

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB