August Barks G. 23 B

VÄSTRA FRÖLUNDA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Rumsindelat kontor på översta våningsplanet - granne med populära köpcentrat 421!

Vår tidigare kund till det här kontoret expanderar i andra delar av fastigheten och lämnar nu det översta planet i fastigheten. Ett bra disponerat kontor som idag erbjuder rum i varierande storlekar. I mittkärnan av lokalen finns pentry, förråd och kapprum placerat samt tre toaletter varav en med dusch. Vill ni ha delar av kontoret mer öppet ? Då anpassar vi lokalen efter era önskemål och behov. Ett fritt och härligt läge med många fönster och ypperligt bra skyltläge i Högsbo´s mest välbesökta rondell. Här får ni utmärkt exponering av ert varumärke ! Med köpcentralt 421 som närmsta granne får ni lättare ihop vardagspusslet. I direkt närheten finns även friskvårdsalternativ med bland annat gym och padel samt populära lunchrestauranger.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av kontorlokaler samt lager-och industrilokaler.

Ytor

  • Total yta:

    360 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan. I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön. Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena. Storslagna planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter nu ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg. Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service. Bostadsområdet som kommer att växa fram planeras vara helt färdigställt under år 2025, första etappen planeras vara inflyttningsklar under 2021. På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister. År 2006 fick även Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats utanför huset. Fler busslinjer stannar i närområdet.
August Barks G. 23 B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum