Danmarksgatan 18

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

579 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik vindsvåning i Magasin Boland

Välkomna till Magasin Boland! I det vackra tegelhuset på Danmarksgatan 18 hyr nu Magasin Boland ut en vindsvåning om ca 519 kvm. Vindsvåningen är nyrenoverad och nås direkt från Danmarksgatan där man möts av en luftig entré om ca 60 kvm. Lokalen är isolerad och är nu mera utrustad med hiss och toalett. Under denna omfattande renovering har fastighetsägarna gjort allt för att behålla så mycket av husets industriella charm i form av balkar i original, nya industrifönster, dammbundet betonggolv och såklart det vackra teglet som täcker kortsidorna av lokalen. Generös takhöjd, öppen planlösning och minst sagt en unik lokal i Boländernas äldsta produktionsbyggnader som man nu tagit ett nytt grepp om. Dessa lokaler kan inte hyras ut till publik verksamhet som t.ex restaurang eller caféverksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    579 m2

Utförande

Planlösning:

Nyrenoverad industriell vindsvåning i tegel med öppen planlösning om ca 519 kvm. I markplan finns en ankomsthall om ca 60 kvm med nyinstallerad hiss och toalett.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger i området Boländerna söder om Uppsala centrum som är ett expansivt handels och industriområde.

Företag i närheten:

Mycket bra service då flera stora varuhus ligger i området som Bauhaus, Biltema, Coop, Ikea och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Det är täta busskommunikationer och mycket bra cykelvägar till Resecentrum och centrala Uppsala. E4:ans påfart i båda riktningarna och Kungsleden nås på bara några minuter.
Danmarksgatan 18