Amalia Jönssons gata 21

Högsbo , Västra Frölunda
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

169 m²

Hyra

1 200 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverad kontorslokal om 169kvm på plan 1 med hiss.

Nyrenoverad kontorslokal om 169kvm på plan 1 med hiss. Lokalen har 4 kontorsrum, varav 2 stora som man enkelt kan dela på ytan till fler kontorsplatser. Gemensamhetsytor som konferens och lunchrum samt omklädning.

 
Hör gärna av dig till oss på Kronan Fastigheter för mer information och för att boka visning.

Övrig information

Övrigt:

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 169 1 200

Ytbeskrivning

Nyrenoverad kontorslokal om 169kvm på plan 1 med hiss. Lokalen har 4 kontorsrum, varav 2 stora som man enkelt kan dela på ytan till fler kontorsplatser. Gemensamhetsytor som konferens och lunchrum samt omklädning. Hör gärna av dig till oss på Kronan Fastigheter för mer information och för att boka visning.

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1200

Amalia Jönssons gata 21