Algatan 16

Trelleborg centrum , Trelleborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

82 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Etableringsmöjlighet i Valengallerian! Ledig butikslokal i centrala Trelleborg.

Ta chansen att etablera er verksamhet i Valengallerian. Lokalen om 82 kvm har ingång från Algatan. Här har Life tidigare bedrivit sin verksamhet. Lokalen har bra skyltläge precis i anslutning vid huvudentrén och erbjuder en öppen butiksyta med separat personalutrymme. För mer information eller för att boka visning kontaktar du ansvarig uthyrare.

Ytor

  • Total yta:

    82 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Valfisken Större 45

Omgivning

Omgivning/natur:

Trelleborg har idag strax under 46 000 invånare och är en stad med stark tillväxt. Fastighetsägaren planerar att bygga 144 st hyreslägenheter, inklusive 10 st stadsradhus, ovanpå gallerian med preliminärt inflyttningsdatum i slutet av 2022. Läs mer om bostadsprojektet på www.valfiskentrelleborg.se. I närheten byggs även området Västra Sjöstaden med 500 nyproducerade lägenheter som beräknas stå klara till år 2024/2025.

Närservice:

Med sina 2,2 miljoner besökare och mix av butiker, dagligvaruhandel, apotek, mat och service är Valengallerian den absoluta mittpunkten och navet i Trelleborg. Här hittar du allt du och din familj behöver. Flera av de stora kedjorna finns etablerade här, så som Gina Tricot, Intersport, KappAhl, Kicks och MQ. För hungriga besökare finns möjlighet att äta både frukost, lunch och middag på café Ambrosia, Subway, Queens Sportsbar och Pizzeria Valentine. Utbudet inkluderar också bankomat, paketuthämtning via Budbee och Instabox, tandläkare och optiker.

Kommunikationer

Valengallerian ligger i centrala Trelleborg, en kort promenad från både centralstation och färjeterminalen. Från centralstationen går Pågatågen samt busslinjer 1, 2, 10, 146, 146, 181, 183, 184 och 190. Till färjeterminalen ankommer flera färjor per dag - främst från Tyskland. Med bil tar du dig till och från Malmö City på ca 20 min.
Algatan 16

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB