Krusegränd 42B

Norra Malmö , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

753 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modernt kontor om 753 kvm på strategiskt läge i Malmö!

Fina kontorsytor om 753kvm med vackra detaljer som ribbvägg i ek, betonggolv och modernt kök. Kontoret har enskilda kontorsrum samt fina konferens - och mötesrum.

I bortre änden av lokalen finns kontorsyta som har en egen ingång via trappan från den stora parkeringen. Detta fungerar perfekt som ett platskontor för anställda som lätt behöver kunna ta sig till kontoret och ut igen. Här finns även omklädningsrum. 

Det finns goda parkeringsmöjligheter för anställda, besökare och kunder. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    753 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Bona Sweden, OIM Sweden, Burslövs Borrmaskinsservice, Hedbergs Bil AB, ProBike. Mertz med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten.

Närservice:

Malmö Centrum har ett stort utbud av närservice som du når en kort bilfärd in. I närheten finner du Restaurang Tryck med lunch och catering .

Kommunikationer

Goda kommunikationer till motorväg, Inre och Yttre Ringvägen samt Malmö Centrum.
Krusegränd 42B

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner