Mölndalsvägen 95

Krokslätt , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

198 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om 198 kvm högst upp i huset med terrass! Lokalen anpassas efter er och har ett mycket bra läge på Mölndalsvägen!

Välkommen till Mölndalsvägen 95!

Högst upp i huset finner du en kontorslokal om 198 kvm med terrass! Lokalen anpassas efter nästa hyresgästs önskemål. Mölndalsvägen 95 är ett mycket bra läge med ett stort serviceutbud i området. Krokslätt är ett område som växer allt mer och fler och fler verksamheter etablerar sig här. 

Goda kommunikationsförbindelser till lokalen både med bil från E6an och med buss- och spårvagnslinjer till hållplatsen Lana, som ligger precis utanför.

Det finns besöksparkeringar intill lokalen mot Mölndal till. Det finns även garageplatser under huset för uthyrning, där hissen går från garaget upp till lokalen. 

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    198 m2

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Renoveringsår:

2022

Planlösning:

Flexibel.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen strax söder om korsvägen och norr om Mölndals centrum, vilket ger lokalen ett ypperligt läge. Krokslättsområdet står inför en stor utveckling.

Företag i närheten:

Nordic Sportsbar, Ica Maxi, IT-Högskolan, Innebandykungen, Hedin Bil, m.fl..

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns besöksparkeringar intill lokalen mot Mölndal till. Det finns även garageplatser under huset för uthyrning, där hissen går från garaget upp till lokalen.

Närservice:

Lokalen är belägen i centrala Göteborgs södra del där det finns ett gott utbud av service. På andra sidan av Mölndalsvägen finner du Ica Maxi Stormarknad. I övrigt finner du gott om lunchrestauranger, café, gym, skomakeri och mycket mer!

Kommunikationer

Lokalen är belägen med goda buss- och spårvagnskommunikationer från hållplatsen Lana där spårvagnarna 2 och 4 går och busslinjerna 86 och 758.
Mölndalsvägen 95

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner