Klockaregatan 1

Kinna , Kinna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 226 m²

Pris

60 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
  • Kontor
  • Butik

I Kinnas centrala delar finner man en spännande fastighet med stor potential. Byggnaden innehåller butikslokaler, kontorslokaler och hyreslägenhete...

I Kinnas centrala delar finner man en spännande fastighet med stor potential. Byggnaden innehåller butikslokaler, kontorslokaler och hyreslägenheter. Den totala hyresintäkten/år uppgår till ca 5 446 000 kr. FASTIGHETSBESKRIVNING Under hösten år 2022 har man bytt både tak och påbörjat fönsterbyte. Här välkomnas man av stora glasentréer in till byggnaden med tillhörande fönsterpartier, vilket skapar goda möjligheter för bra exponering. Fastigheten har en genomgående god standard med vit väggbeklädnad och bra belysning. Ytorna är fördelade på 4 804 kvm lokalyta och 422 kvm bostadsarea. Fastighetens totala tomtareal uppgår till 2 277 kvm.  HYRESGÄSTER Hyresgästerna består bland annat av Marks kommun, apotek, Kapp-Ahl och restaurangverksamhet.  OMGIVNING/NATUR Fastigheten är belägen på ett torg i centrala Kinna med trevliga handelsmöjligheter och mysiga gågator.

Övrig information

Planbestämmelser:

Detaljplan: äckrelund 16,kinna (2009-01-28)

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 422
Other 4 804

Ekonomi

Driftskostnad:

795 870 kr/år

Pris:

60 000 000 kr

Hyresintäkter:

5 446 000 kr/år

Typkod:

321

Klockaregatan 1

Om Bjurfors Näringsliv Göteborg

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv Göteborg

Odinsgatan 10

411 03 Göteborg

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv Göteborg