Häggåstrandsvägen 7

Kinnahult , Kinna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Nu har du som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva lokal!

Bra Lokaler ska uppföra friköpta verksamhets/hobby lokaler om 6×12 meter med möjlighet att ta bort mellan/tvärväggar. Den generösa takhöjden på ca. 6,6 meter vid nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan vilket gör att den disponibla ytan kan utökas. Varje enhet har en vikport som är 4,5 meter hög med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och kommer vara förberedda för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns indraget till varje fastighet och det är även förberett för fiber. 

Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Det är du själv som bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen - För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen lokal - du bestämmer!

Fastigheterna är avsedda för en rad olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av husbil, båt, bilar eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen.
Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.
Ytorna inom området kommer att asfalteras.

Byggnaden har ett strategiskt bra läge i utkanten av Kinna med närhet till RV.41

För mer information www.bralokaler.se

ANMÄL INTRESSE REDAN NU SÅ KAN DU VÄLJA FÖRST NÄR DEN PLANERADE SÄLJSTARTEN BÖRJAR Q3 2022. PLANERAT TILLTRÄDE Q4 2023

Hör av dig till oss med eventuella frågor och din intresseanmälan!

Henrik Dahlgren, henrik.dahlgren@lansfast.se, 0721- 453 727

Mathias Folke, mathias.folke@lansfast.se, 0727-334 802

Klicka på länken nedan för att komma vidare till vår hemsida.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kallager 72
Häggåstrandsvägen 7