Norra Industrigatan 1

Centrum , Hyltebruk
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 248 000 kr

Begärt pris

325 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café
I centrala Hyltebruk finns denna trevliga restaurang med en mysig pubmiljö i ena lokalen och klassisk restaurangmiljö i en anslutande lokal och en uteservering i solläge. Här bedrivs idag lunchrestaurang under vardagar med lunch på helger vid exempelvis julmarknad. Uthyrning till företag vid julbord eller andra tillställningar sker. I samma byggnad finns kontor, lokaler för föreningsverksamhet och biograf som ger chans att utöka verksamheten till pub på kvällar och catering. Hyltebruk är ett välmående brukssamhälle och restaurangen har idag ett stadigt underlag av återkommande gäster och även kunder som gästar samhället. För visning av lokalen och inventarier, vänligen kontakta ansvarig mäklare. All kontakt kommer ske genom ansvarig mäklare då nuvarande ägare ej kommer befinna sig på orten. Fredrik Abrahamsson Mäklarhuset Hyltebruk fredrik.abrahamsson@maklarhuset.se 0345 - 103 81

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Antal anställda:

2

Pris:

325 000 kr

Prisinformation:

Acceptpris

Omsättning:

1 248 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2020

Antal kunder:

65

Utrustning som medföljer:

Här köper man alla inventarier i restaurang och kök. Köket har all utrustning som behövs i ett modernt restaurangkök med gott om förvaring i kylrum och frysar. För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Verksamhet:

Idag bedrivs här en lunchrestaurang med möjlighet att utöka även till kvällar. Inventarierna i huvudlokalen har en stil av brittisk pubmiljö medan i andra lokalen har inredningen en mer modern stil. Båda lokalerna ger gott om plats för lunchgäster och på kvällarna kan man använda ena lokalen för att bedriva pub. 70 platser fördelat på två lokaler ca 35/lokal och 40 platser på uteservering. Omsättning och antalet kunder är räknat under perioden av pandemin och dåvarande restriktioner. Uträkningen är lågt räknat då vi räknat på 60 kunder/dag som betalar 80 kr/kund, vilket är kostnaden om man hämtar maten. De flesta kunder äter på plats och betalar 100 kr/kund.

Norra Industrigatan 1