Faringe-Ösby 1:12

Almunge , Almunge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 403 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
  • Kontor
  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
Nu erbjuds tomtmark i fint och lantligt läge till salu med närhet till bra kommunikationer med busslinjer och större vägar som 282:an, 273:an och 661:an. Idag är marken registerad som industritomt där tidigare sågverk och kvarn funnits sedan 1700-talet. För 15 år sedan revs samtliga byggnader på fastigheten och en omfattande marksanering gjordes. Fastigheten säljs som industrimark. Köpare uppmanas att själv undersöka om det är möjligt att få ändra fastighetens användning som bostadsmark med kommunen och berörda myndigheter. Ett ypperligt tillfälle för dig som söker mark med flexibel användning.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
tomtmark 1 9 403
Tomtarea 9 403

Ekonomi

Taxeringsvärde:

1 200 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur:

Närmste samhälle är Knutby och Almunge. Almunge är en tätort som är beläget ca 2,5 mil från Uppsala. Många flyttar hit p g a det goda pendlarläget till Uppsala, Arlanda , Norrtälje och Stockholm. I Almunge finns livsmedelsaffärer, värdshus, skola med F-9 klass , vårdcentral, idrott/simhall, bibliotek, kyrka och bostäder av olika slag. För bad och fiske finns Långsjön på nära avstånd. Från Almunge station kan man på sommaren ta Lennakatten som går mellan Faringe station och Uppsala Östra. I Almunge finns också den populära klädbutiken Thun´s. Knutby ligger ca 1 mil från tomten och ca 4 mil öster om Uppsala. Här finns också livsmedelsbutik och pizzeria mm.

Kommunikationer

Ypperligt pendlarläge med såväl bil (väg 282) som buss. Bra busskommunikationer med buss 809 till och från Uppsala. Det går även direktbussar till Arlanda.
Faringe-Ösby 1:12