Kärrlyckegatan 31

Arendal , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

198 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor

Nyrenoverad lagerlokal med stor port samt kontor på entresolplan.

I nära anslutning till Torslandavägen erbjuds nu en helt nyrenoverad verksamhetslokal för enklare industri eller lagerverksamhet med tillhörande kontor på entresolplan. Bottenplan är ca 152 kvm och kontoret på entresolplan är ca 46 kvm. Lokalen håller hög klass vad gäller ytskikt och inredning mm. Lokalen är inte lämpad för bilverkstad eller liknande.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    198 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Arendal 6:5

Renoveringsår:

2021

Planlösning:

Öppen planlösning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett lager- och logistikområde på västra Hisingen med goda kommunikationer till och från Göteborg.

Närservice:

I området finns det ett antal lunchrestauranger samt SATS för friskvård och träning.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i nära anslutning till Torslandavägen. Ta buss 32 från Kärrlyckegatan eller ta 10 min promenad till Sörredsmotet där Buss Röd tar er till Stenpiren bla.
Kärrlyckegatan 31