Krokslätts fabriker 30

Krokslätt , Mölndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

480 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal om 480 kvm med öppen planlösning på översta planet - takhöjd på 5 meter

Välkommen till Krokslätt Fabriker 30!

Riktigt härligt kontor/utställningslokal på 480 kvm. Öppen planlösning och ljus, fräsch och trevlig lokal. Lokalen har stora fönster i väster som ger lokalen ett vackert ljus. Lokalen nås både med personhiss och lastentré på samma våningsplan. Takhöjd 5 m i större del av lokalen. Våningsplan 4 av 4.

Fastighetsägaren har även arbetat fram en förelsagen planritning över hur lokalen skulle kunna anpassas om det skulle önskas (se planritningar i bilder).

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    480 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4 av 4

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Här sitter du med direkt anslutning till Safjällets naturreservat! Gott för en lunchpromenad. Krokslätt Fabriker är idag ett företagsområde med kulturhistoriska värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus.

Företag i närheten:

Här sitter ca 100 företag i de restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnaderna som kompletteras med nybyggda kontorshus.

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-hus finns på området, även parkeringsplatser utanför lokalen

Närservice:

I området finns större konferensrum att hyra. Här finns gott om lunchrestauranger, gym, frisör, hotell och närhet till Mölndals Galleri med all tänkbar shopping och service. En ny restaurang öppnas även i oktober intill lokalen. En ny restaurang öppnas även i oktober, som vid vissa tillfällen kommer erbjuda kvällsspelningar.

Kommunikationer

Här sitter du vid det centrala stråket mellan Mölndal och Göteborg. Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Krokslätts Fabriker som tar dig till Korsvägen på 9 minuter och Mölndals Centrum på 5 minuter.
Krokslätts fabriker 30

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner