Lilla Kyrkogatan 20

BORÅS
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Bästa läget i city!

Här finner du kontorslokalen i en anrik fastighet vid ett av stadens centralaste stråk. Utsikt mot Stora Torget. Kan det bli bättre? Fräsch och yteffektiv lokal med enskilda kontorsrum och yta för gemenskap. Dusch finns. Nära till all tänkbar service.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås. Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad. Byggnaden innehar butiker och kontor och ett fåtal lägenheter. Med dess centrala läge har vi direkt närhet till all tänkbar service så som bank, apotek, servicebutiker,klädbutiker, tandläkare och läkarmottagning.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommit in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och en träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här på lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna! Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering finns t ex på Midas-terrassen och i Midas-garaget som är utrustade parkeringsplatser med laddstationer för elbilar.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Med tåg och buss tar du dig enkelt hit, gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med det flesta bussförbindelser. För dig som pendlar från Göteborg är restiden till Borås ca 45-50 minuter och avgångar är frekventa, både med tåg och buss.
Lilla Kyrkogatan 20

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum