Mätarvägen 17 B

Kungsängen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 300 - 3 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Nyproducerade lokaler för lager eller produktion

Ta chansen att etablera er i Brunnas bästa läge! Med exceptionellt skyltläge, precis vid infarten till Brunna byggs nu lokaler från cirka 2300 kvm– 3100 kvm. Lokalerna lämpar sig för lager eller produktion och kommer färdigställas under Q2 2023. Närheten till E18 och E4 ger mycket goda distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här har ni som hyresgäst möjlighet att påverka utformningen av lokalerna. På entréplan kommer smidig in- och utlastning kunna ske och kontors- och personalutrymmena kommer finnas en trappa upp på entrésolplanet. Takhöjd: 11 m fri takhöjd Bärighet: 5 000 kg/kvm Solcellsanläggning om ca 500 kW installeras på tak Sprinkler: Ja Säkerhet: Säkerhetsklass 2 Goda kommunikationer Miljöklassificering: Miljöbyggnad Silver

Övrig information

Övrigt:

På denna fastighet planerar vi att uppföra nya moderna lokaler för lager/logistik, lättindustri/lager eller handel/butik. Tomten är ca 31 000 kvm planlagd och byggklart mark precis vid infarten till Brunna Industripark.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 2 300 3 100

Omgivning

Omgivning/natur:

Brunna ligger i Upplands-Bro kommun och är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget med nära anslutning till E18 och E4 ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen. Här finns ett blandat utbud av handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Stora välrenommerade bolag såsom Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott är etablerade i området.

Kommunikationer

Med lokal i Brunna invid E18 så får du ett perfekt läge för distribution inom Mälardalen och Stockholm. Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda ligger med 30 minuters bilresa, likaså Bromma flygplats. Med busshållplats inom gångavstånd så är det även enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation. Det vill säga smidigt även för den som åker kommunalt.
Mätarvägen 17 B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum