Mariedalsgatan 5

Centrum , Borås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

392 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Fräsch kombilokal om 392 kvm med lastbrygga i centrala Borås

Välkommen till Mariedalsgatan 5!

Här finner du en kombinerad lager och kontorslokal om en totalyta om 392 kvm. Lokalen består idag av tre större kontorsrum, kök/pausyta och en större lageryta med högt i tak. Från lagerytan är det direkt anslutning ut till fastighetens lastbrygga. Lokalen anpassas efter nästa hyresgästs efterfrågan och behov.

Lokalen är inringad med en grön kantlinje i planritningen. Det finns även möjlighet att hyra till ytterligare en yta (se grönmarkerad yta i planritningen). 

Har du flera frågor eller önskar boka visning, kontakta oss på Croisette!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    392 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Lastkaj
Mötesrum
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Omgivning

Företag i närheten:

Prêt, Söder & Co Borås, Gobyel, Bixbox KB, Studio Foray, m.fl..

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i området

Närservice:

Med detta centrala läge i Borås finns det ett stort service utbud i form av lunchrestauranger, caféer, gym och mycket mer.

Kommunikationer

Närmase busshållplats är Ulysses där busslinjerna 2 och 7 trafikerar området.
Mariedalsgatan 5

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner