Armbågavägen 10

Borås , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

585 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik kontorslokal om 585 kvm i antik fabriksbyggnad alldeles intill Viskan i Borås

Välkommen till Armbågsvägen 10!

Här finner du en stor och rymlig kontorslokal om 585 kvm högst upp i huset. Lokalen har idag en öppen yta tillsammans med stora rumsindleningar, men anpassas för nästa hyresgäst. Byggnaden är en gammal fabriksbyggnad med stora fönster som ger lokalen ett stort ljusinsläpp från alla väderstreck. Lokelen har en fin utsikt ut mot Viskan som strömmar förbi. Byggnaden renoveras i stort och kommer bli fullt tillgänglighetsanpassad. 

I lokalens närhet finns goda servicemöjligheter och ligger endast ett stenkast bort från köpcentret Knalleland. Intill fastigheten finner du mycket idrott med bland annat Borås Ishall, Lundby idrotshall, Borås Skatehall, Borås Tenniscenter, Borås Arena och Ryavallen.

Parkeringsmöjlighet finner du på fastigheten. 

Har du flera frågor eller önskar boka visning, kontakta oss på Croisette!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    585 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Alldeles intill byggnaden finner du ån Viskan som strömmar förbi och utgör en vacker och trevlig naturkänsla.

Företag i närheten:

Grammo Rack Service, Scanbox Vision Entertainment AB, m.fl..

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten.

Närservice:

Lokalen är belägen ett stenkast från Knalleland köpcentrum och har därför goda servicemöjligheter i form av livsmedelsbutiker, lunchrestauranger och en mängd andra butiker. I lokalens närhet finner du även mycket idrott i form av Borås Arena, Borås Ishall, Lundby idrottshall, Borås Skatehall, Borås Tenniscenter, Ryavallen och Ryahallen.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Intill fastigheten finns busshållplatsen Borås Ishall där buss 3 trafikerar området.
Armbågavägen 10

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner