Slåttervägen 17

Järva Krog , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 186 m²

Hyra

Tillträde

2023-05-02

Beskrivning

  • Kontor

nova - kontoret för en välmående generation

MÅBRAKONTOR ® MITT I KVARTERSSTADEN


Nya sätt att arbeta skapar nya förväntningar på morgondagens 
arbetsplats. Framförallt när det kommer till flexibilitet och livskvalitet. 
Vi på NCC tror på styrkan i att vara kreativa tillsammans, vikten av det 
spontana mötet och värdet som den sociala kontexten ger. Därför 
bygger vi nu nova, för en ny generation som sätter välmåendet i centrum.

 
Naturligt dagsljus, bra luftkvalitet och grönska är faktorer som direkt 
påverkar hur vi mår och det är helheten som är lösningen. Genom att 
kombinera närområdets tillgångar med smart teknik och medvetna 
val i arkitektur och material skapar vi miljöer speciellt utvecklade för 
samarbete, kreativitet och mänsklig kontakt. Vi kallar det ett 
MåBraKontor - mitt i kvartersstaden Järva Krog med utsikt över 
Brunnsviken. Läs mer om nova, NCC:s MÅBRAKONTOR® på https://nova.ncc.se/

Övrig information

Övrigt:

https://nova.ncc.se/.

Ytor

  • Total yta:

    1186 m2

Ytbeskrivning

På den nya generationens kontor väljer ni miljö utifrån arbetsuppgift och personlighet, eftersom möjlighet till variation får oss att må bättre. Tillsammans med vår arkitekt hjälper vi er att utforma kontoret efter ert nya sätt att arbeta. Det kan handla om att skapa mötesrum som rymmer många för videokonferenser, mer avslappnade arbetsplatser för att bolla idéer eller individuella ytor för tydligt fokus. Det flexibla kontoret är också långsiktigt där ytor med hjälp av installationsgolv och systemväggar snabbt kan ställas om i takt med att behoven förändras. Våningsplanen är delbara i två mindre ytor. Hyresgästerna har också tillgång till egen balkong för enkel tillgänglighet till spontana utomhusmöten och frisk luft. Varje hyresgäst har sitt eget ventilationsaggregat för behovsanpassad ventilation.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

2023-05-02. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Solna Femöringen 1

Byggår:

2023

Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Uppvärmning:

Uppvärmning

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

För lunch eller picknick med kollegerna ligger Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva gård en cykeltur bort. Få extra energi på lunchen genom att springa Brunnsviken runt som varvas med padeltennis på en av utomhusbanorna. I kvartersstaden finns flera olika träningsanläggningar och i närområdet hittar ni alltifrån golfbanor till mountainbike-spår och ridning. På vintern blir pauserna från arbetet extra roliga med skridskoåkning på Brunnsviken. I närheten av kontoret finns dessutom walk & talk-slingor för skön återhämtning och produktiva möten.

Företag i närheten:

Många har redan upptäckt fördelarna med att ha sitt kontor i Järva Krog. Här blir ni grannar med starka varumärken så som Puma, 3M, NCC, Philips, Hewlett Packard med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Mitt emot nova ligger parkeringsanläggningen Sadelplatsen. Med sina ca 800 parkeringsplatser erbjuder huset goda möjligheter för parkering. Elladdplatser finns.

Närservice:

I området kring nova hittar ni det mesta. Från det allra enklaste i att hämta ut paket till fullfjädrad shopping på Mall of Scandinavia. Ta en fika, beställ ekologisk snabblunch eller upplev finrestauranger som Nooch och Bockholmen. Här finns till och med en av världens bästa takbarer på Winery hotell, och Friends Arena ligger bara 10 minuter från kontoret. Och för större event eller sammankomster finns både hotell- och konferensmöjligheter runt knuten.

Skyltläge:

nova erbjuder ett av Stockholms bästa skyltläge med synlighet mot E4an och Bergshamraleden.

Vägbeskrivning:

Belägen vid det mycket välkända Järva Krog. Avfart direkt från E4an. Många kollektivtrafiksalternativ.

Kommunikationer

Kvartersstaden Järva Krog ger en känsla av att ha nära till det mesta. Buss 6 min Järva Krog – Hagastaden Tunnelbana 8 min - Bergshamra – Östermalmstorg Pendeltåg 7 min - Ulriksdal – Odenplan Bil 5 min - Järva Krog – Norrtull Flyg 24 min - Järva Krog – Arlanda Cykel 12 min - Järva Krog – Norrtull
Slåttervägen 17

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

NCC Property Development AB

Herrjärva torg 4

170 67 SOLNA

www.ncc.se

Fler annonser från NCC Property Development AB