Plejadgatan 3

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

758 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Med centrala Lindholmen runt knuten och älven på gångavstånd är läget för fastigheten Brasilia verkligen unikt.

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden. Med centrala Lindholmen runt knuten och älven på gångavstånd är läget för fastigheten Brasilia verkligen unikt. Byggnaden byggdes 1950 och är renoverad 2001. Här har vi nu en kontorslokal om 758 kvm som är i fint skick och som ligger på plan 2 med en härlig utsikt över älven. Det är ingen öppen planlösning men har ett bra ljusinsläpp. Parkering nära till hands och du reser kollektivt med buss till Lindholmsallén eller över älven med Älvsnabben. Ett fint vattennära läge och dessutom nära till restauranger, träningsanläggning och annan service. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!.

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 100 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor

  • Total yta:

    758 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

Kommunikationer

Det finns goda möjlighet till både parkering och att åka kollektivtrafik som t.ex buss och färja.
Plejadgatan 3

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Sven Källfelts gata 206

426 71 Västra Frölunda

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor