Bassängkajen 20

Universitetsholmen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

227 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde under hösten 2022.

Beskrivning

  • Butik

Kv. Triton ett unikt cafe- och restaurangläge utmed kanalen!

Nu finns två lediga café- och restauranglokaler i nybyggt kontorshus på myllrande Universitetsholmen. Lokalerna har anslutande uteservering i direkt närhet till kanalen.

Var med från start och påverka utformningen av den lokalen som passar din verksamhet bäst!

Ytor

  • Total yta:

    227 m2

Ytbeskrivning

Butik/café 80 kvm Butik/restaurang 147 kvm

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde under hösten 2022.

Teknisk information

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Källa

Omgivning

Kommunikationer

Till centralstationen är det endast 6 minuters promenad. Hållplats för stadsbuss finns i nära anslutning till fastigheten.
Bassängkajen 20

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Lantmännen Fastigheter AB

.

www.lantmannenfastigheter.se

Fler annonser från Lantmännen Fastigheter AB