Marieholmsgatan 54

Marieholm , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 135 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Rymlig och trevlig kontorslokal med showroom och vacker utsikt över Göta älv.

Ljus och rymlig kontorslokal om 1135 kvm som ligger en trappa upp. Lokalen består av kontor, showroom och förråd. Lokalen har fönster i tre väderstreck och vacker utsikt ut över älven. Det finns möjlighet till att dela upp ytan till mindre enheter. Lokalen har tillgänglighet via två trapphus, hiss och varuhiss. Fastigheten ligger fint precis intill älven med möjlighet för hyresgäster att äta lunch vid fastighetens egen brygga. Det finns goda parkeringsmöjligheter vid fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    1135 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Marieholmsgatan 54

Våningsplan:

1

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Marieholm, ett industri- och handelsområde i östra Göteborg, är ett mycket populärt och lättillgängligt område som i huvudsak präglas av verksamheter inom lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området har ett mycket attraktivt läge med prisvärda fastigheter och mycket goda allmänna kommunikationer via flertalet buss- och spårvagnslinjer. Några hållplatser bort finns centrum och endast tio minuter bort finns exempelvis Nils Ericson Terminalen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till och från centrala Göteborg är goda. Spårvagnslinje 4, 7, 9 och 11 går från Gammelstadstorget samt att Gamlestadstorgets station där pendeltåg stannar ligger enbart 9 minuters promenad ifrån fastigheten. I slutet av 2020 planeras Marieholms tunneln är färdigställd och kommer förbättras kommunikationerna ytterligare.
Marieholmsgatan 54

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB