Hyllie Boulevard 10 A-B

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

245 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Här finns möjligheter!

Nu finns en ledig lokal med fantastiska möjligheter. På bottenplan på kortsidan av fastigheten ut mot Malmömässan och Arenan har vi en ledig lokal kan hyras som tex. café, salladsbar, mindre konferensanläggning, showroom m.m.

Övrig information

Övrigt:

Den högkvalitativa byggnaden har åtta plan fördelat på knappt ca 7 300 m² kontor. Fastigheten har en solcellsanläggning och klassas enligt det internationella miljöcertifierings-systemet BREEAM, med ambitionen att nå nivå excellent. Bland hyresgästerna finns bl a NCC, Tunstall och Zumtobel.

Ytor

  • Total yta:

    245 m2

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

I området Hyllie finns kontor, bostäder, multiarenan Malmö Arena, Malmömässan och köpcentrumet Emporia. Här finns och planeras för all tänkbar service som Hyllie behöver i dag och i framtiden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att hyra i källarplanet.

Närservice:

Emporia köpcentrum ligger ett stenkast bort och erbjuder shopping, lunchmöjligheter och även matvarubutiker om du vill handla hem mat efter jobbet. Malmö Mässan ligger precis brevid fastigheten och du har även Malmö Arena inom gångavstånd. Du finner även två hotell i området, Quality Hotel View och Malmö Arena Hotel.

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. 400 meter till Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Copenhagen Airport och Köpenhamn nås på bara några få minuter och gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor.
Hyllie Boulevard 10 A-B

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum