Kungsgatan 42

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

720 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nytt fint kontor på Kungsgatan

Vill ni sitta i ett nytt, fint och modernt kontor mitt på Kungsgatan i centrala Göteborg är detta en lokal för er. Lokalen är idag en råyta och planlösning och ytskikt bestäms i samråd med ny hyresgäst. Vår illustrationsbild samt bilagd planlösning visar ett förslag på en effektiv och modern kontorslokal. Välkommen att planera er nya lokal tillsammans med oss!

Övrig information

Övrigt:

Kungsgatan är en tvärgata till Östra Hamngatan som är Avenyns förlängning. På denna c:a 600 m långa gågata är man mitt i centrala Göteborg, Innanför Vallgraven, finns shopping, banker, restauranger, hotell och barer. Här är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och flygbussarna från Landvetter flygplats stannar några minuter bort. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. På gångavstånd ligger bland annat Centralstationen, Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan´ och hela Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum och Liseberg. På själva Götaplatsen, granne med Poseidon, ligger Göteborgs Konstmuséum, Stadsteatern och Konserthuset. I fastigheten finns hiss till varje våningsplan. Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en behaglig inomhusmiljö att arbeta i.

Ytor

  • Total yta:

    720 m2

Utförande

Byggår:

1810

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Kungsgatan 42

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB