Östra Hamngatan 46

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

247 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i sekelskiftsbyggnad i centrala Göteborg

Attraktivt belägen kontorslokal om ca 247kvm i ett vackert hus mitt på Östra Hamngatan. Lokalen ligger två trappor upp och består av en större välkomnande entré, ett konferensrum och ett gäng kontorsrum. Direkt närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Hiss finns ej.

Ytor

  • Total yta:

    247 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamngatan är en cirka 330 meter lång gata i primärområdet Inom Vallgraven. Gatan sträcker sig från Lilla Bommen vid Göta älv till Kungsportsplatsen, och ingår i det stora restaurang- och shoppingdistrikt som finns i centrala Göteborg.

Närservice:

Utanför dörren finns all tänkbar service, restauranger, butiker och caféer i mängder.

Kommunikationer

Precis utanför entrén går spårvagnar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.
Östra Hamngatan 46

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder