Borrgatan 25

Östra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

919 m²

Hyra

Tillträde

Enligt övrenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Beredskapskök i Malmö där allt ingår!

Nu kan vi erbjuda ett fantastiskt beredskapskök där allt ingår. Lokalen som tidigare har används för utbildning av kockar och konditorer är fullt utrustad med allt från bunkar, vispar till kylar, frysar och andra maskiner. Här finns även omklädningsrum för både damer och herrar, tvättstuga på samma plan, kontorsytor samt bra hiss för varuleveranser.

Lokalen är även godkänd för vuxenutbildning med stora klassrum. det finns dessutom mer yta att hyra till på samma plan samt på planet en våning ner. Lokalen är utrustad med HWC samt hiss.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    919 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Omklädningsrum
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt övrenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Släpis, Hermods

Kommunikationer

Busshållplats utanför
Borrgatan 25

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner