Centralgatan 14

Centrum , Hofors
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 16 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt
Lokaler/kontorsrum lämpade för företag inom vård och hälsa. Massage, fotvård eller liknande verksamhet. Hälsocentral och folktandvård finns i samma hus.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 16

Ytbeskrivning

Kontorsrum som är lämpliga för företag inom vård och hälsa. Hälsocentral och folktandvård finns i samma hus.

Bekvämligheter

Kök/pentry
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. Läget vid E16 och Rv68 samt järnvägen skapar stora möjligheter för transporter och pendling. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun finns framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här finns förutom ett bra geografiskt läge även industrimark, flexibla och prisvärda lokaler, korta kontaktvägar och intressanta nätverk. I kommunen finns drygt 700 lokala företag som tillsammans representerar de flesta branscher. I Hofors bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas tillsammans med kommunens ca 9600 invånare. Tänk att ha sitt kontor på 10 minuters avstånd från en av Sveriges finaste golfbanor! Har du en affärsidé och funderar på att starta eget är Hofors en bra plats att etablera sig på.

Företag i närheten:

Nära till centrum där bland annat Apoteksgruppen, Coop, Ica Supermarket, Elon Ljud & bild, Systembolaget och Ovako finns. Här finns även Entré Hofors som arbetar för ett gott företagsklimat i Hofors.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i nära anslutning till fastigheten.

Närservice:

Centrum med bl a restauranger, café, livsmedelsaffärer, systembolag, apotek, frisörer och specialbutiker. Här är nära till allt som t ex sportcentrum med ishall, simhall, gym, promenad- och löpspår, slalombacke samt golfbana.

Kommunikationer

Du tar dig lätt till Hofors med tåg eller buss och bil via E16 och Rv68. Lokalerna ligger mitt i centrum och nära till parkering, affärer och restauranger.
Centralgatan 14