Järnvågsgatan 3

Järntorget , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

650 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Kontorslokaler som går att använda för vård (endast momsad vård) Vatten finns i flertal rum. Våning 3! Ljus och fin lokal

Här finns ett ledigt kontor på 650 kvm i anslutning till Järntorget. Lokalen är belägen på plan 3, r goda ljusinsläpp från två håll. Kontoret är rumsindelat med kontor, konferensrum, lounge, och personalytor. Tidigare har det bedrivits vård i lokalen, så idag finns vatten i flertalet rum. OBS! Endast momsad (vård)verksamhet i lokalen!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    650 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

3

Planlösning:

Blandad.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus i närheten

Närservice:

Gott om lunchrestauranger

Skyltläge:

Bra skyltläge!

Kommunikationer

Knutpunkten Järntorget ligger precis intill - här avgår alla tänkbara bussar och spårvagnar
Järnvågsgatan 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner