Gruvgatan 8

VÄSTRA FRÖLUNDA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

191 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Välplanerat kontor i entréplan med garage

I vår fastighet på Gruvgatan 8 kan vi erbjuda ett kontor om 191 kvm. Kontoret är beläget på entréplan och är lättillgänglig och i mycket fint skick. Lokalen har även ett eget garage. Det finns även goda parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Lokalen inrymmer kontorsrum i varierande storlek, fint pentry och bra med lagerutrymmen. Välkommen att kontakta mig för visning!

Övrig information

Övrigt:

Här finns en bred variation av företag och verksamheter i ett område där framför allt handel är under expansion. Området präglas av allt från kontorsverksamhet till industri, butiker och lunchrestauranger. Det är inte heller långt till det stora köpcentret Frölunda Torg med stort utbud bekvämt koncentrerat. Det stora strövområdet Änggårdsbergen ligger nästgårds. På Gruvgatan erbjuder Wallenstam moderna kontorslokaler som breder ut sig över två plan. Ventilations- och kylsystem anpassas efter dagens teknik för att få en god inomhusmiljö för normal kontorsverksamhet under alla årets månader. I fastigheten finns det två hissar som går till alla våningsplan. Vägen hit är smidig oavsett om man kommer via kollektivtrafik eller bil. Bussen stannar på vägen utanför och på några minuter tar man sig till Marklandsgatan, som är en av kollektivtrafikens knutpunkter. För bilisten ligger området strax intill Dag Hammarskjöldsleden och utanför fastigheten finns gott om parkeringsplatser. Det finns möjlighet att hyra p-platser både utomhus och i garage under fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    191 m2

Utförande

Byggår:

1989

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Högsbo är ett 50-tals område som ligger i sydvästra Göteborg, några kilometer från centrum. Här har du nära till både hav, friluftsområden och butiker. Axel Dahlströms torg är Högsbos centrum, men även Frölunda torg och köpcentrumet 421 ligger i närheten. I Högsbo är utvecklingen påtaglig med nya verksamheter inom olika inriktningar som flyttar hit. Området präglas av kontorsfastigheter men här finns även vissa inslag av handel. Dessutom finns det stora strövområdet Änggårdsbergen nästgårds. Service och butiker Det är inte långt till de stora köpcentren Frölunda Torg och 421, bägge med stort utbud bekvämt koncentrerat. Kommunikationer Högsbo har ett ypperligt läge för den som kommer från den västra sidan av Göteborg i och med att man undviker trafiken genom staden. Men även förbindelserna med till exempel E6 är väl utbyggda via en flerfilig led. Med kollektivtrafikens stadsbussar tar resan ut till Högsbo omkring 30 minuter.

Gruvgatan 8

Om Wallenstam AB

Vi erbjuder olika typer av lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. Vi anpassar nya lokaler och skräddarsyr helt utifrån hyresgästens verksamhet och önskemål. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden.

Wallenstam AB

Kungsportsavenyen 2

401 84 GÖTEBORG

www.wallenstam.se

Fler annonser från Wallenstam AB