Slottsgränd 2a

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 290 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Butik, kontor eller behandling med ett ypperligt läge i markplan på Slottsgränd 2

Vill du driva din verksamhet i en lokal som anpassas och skapas efter egna behov? Här har du möjlighet att påverka lokalens utseende med planlösning och färgval mm. Lokalen i markplan har ett perfekt synligt läge på Slottsgränd 2 där du får direkt kontakt med kunder då det är mycket folk i rörelse. Adressen ligger i Uppsalas centrala kvarter nära Slottet, Carolina Rediviva och vackra Stadsträdgården. Lokalen är om 290 kvm och tack vare två ingångar kan ytan delas om du har behov av mindre yta. Ytan har tidigare använts som tandläkarpraktik men passar också utmärkt för verksamheter som butik, kontor eller allehanda typer av kropps- eller skönhetsvård. Det finns även en större kontorsyta om 450 kvm högst upp i fastigheten ledig samt Coworking ytor, alla ytor moderna och renoverade med smakfulla färgval.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 150 290

Utförande

Planlösning:

Rymlig rumsindelad lokal i markplan med två ingångar vilket möjliggör en delning av lokalen. Rummen är idag till antalet 10 st, rymliga och anpassas efter ny hyresgästs behov. Det finns reception, RWC, kök/matrum och 2 st separata toaletter. Lokalen har tidigare varit en tandläkarpraktik men passar också utmärkt som kontor, butik samt allehanda typer av behandlingar inom kropps- och skönhetsvård.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fjärdingen eller Fjärdingsroten är den äldre, väster om Fyrisån belägna delen av Uppsala innerstad. Stadsdelen är främst präglad av Uppsala universitet, nöjesliv, inte minst studentliv, och Svenska kyrkan. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader. Förutom Uppsala domkyrka (Skandinaviens största katedral) omgärdad av en befästningsring med delvis medeltida byggnader, kan nämnas till exempel Helga Trefaldighets kyrka, Ärkebiskopsgården, Uppsala universitets kärnbyggnader Universitetshuset med aulan och föregångaren Gustavianum, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva, Skytteanum, andra äldre institutionsbyggnader, Uppsala studentkår, och ett begränsat utbud av studentbostäder. Inom Fjärdingen finns samtliga studentnationer utom Gotlands nation. Vid Kvarnfallet finns den gamla Akademikvarnen, numera lokal för Upplandsmuseet.

Företag i närheten:

Här erbjuds tillgång till mycket god service då Uppsalas stadskärna ligger intill med all service som underlättar din vardag.

Kommunikationer

Här ifrån tar det ca 5-10 minuter att promenera till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det finns även bussar som trafikerar närliggande gata. Det är mycket bra gång.- och cykelvägar kring denna adress till Stadsträdgården och Uppsalas yttre delar.
Slottsgränd 2a