Humblegatan 22

Sundbyberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

763 - 1 063 m²

Hyra

1 500 kr/m²/år

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Butik
  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Stor ljus öppenlokal med egen infart från gata och garage

Här erbjuds en lokal med egen entré på Humblegatan 22 i centrala Sundbyberg. Ett stenkast från t-bana och pendeltåg. Lokalen fungerar utmärkt för kombinerat showroom/kontor/närlager. Egen garageport direkt in i lokalen gör det smidigt att ta emot/lämna ut varor. Flertalet duschar i lokalen gör det också intressant för eventuell byggetablering.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 763 1 063 1 500

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utgångshyra kr/m2/år:

1500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Humblegatan 22

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

Om fastigheten Välkommen till Humblegatan 20 B-22 i Sundbyberg - en småstadsidyll. Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, men är bland de snabbaste växande kommunerna sett till ökningen av antal invånare. Härifrån har du nära till det mesta som Bromma flygplats, Stockholm City och en stadskärna med mycket goda allmänna kommunikationer. Fastigheten ligger ca 3 minuters promenad från Sundbybergs Centrum med butiker och många restauranger.

Kommunikationer

T-bana: 5 minuter till Sundbybergs t-bana Tvärbana: 5 minuter till Sundbybergs station Pendeltåg: 5 minuter till Sundbybergs station Fjärrtåg: 5 minuter till Sundbybergs station Bussar: 5 minuter till Sundbybergs station
Humblegatan 22

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB