Omvägen 3

Centrum , GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

49 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Halvkällarlokal nära E6: an perfekt till det mindre kontoret med lager.

Denna halvkällarlokal ligger i det äldre bostadsområdet av Kallebäck med närhet till E6:an och lämpar sig för ett mindre kontor eller lagerverksamhet som söker eget tillhåll med egen entré. Fönstren ger fint ljusinsläpp för att vara en halvkällarlokal och det finns pentry och wc. Lokalen är utrustad med Framtidens Bredband - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Ytor

  • Total yta:

    49 m2

Ekonomi

Tillträde:

2021-12-01

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skår 50:1

Omgivning

Omgivning/natur:

Kallebäck ligger mellan riksväg 40 och E6:an. Här har man närhet till både innerstan och stora trafikleder. Området är expansivt och lokalen ligger i det äldre bostadsområdet.

Närservice:

I området finns det livsmedelsbutik, frisörsalong men även nya verksamheter kommer etableras i närområdet.

Kommunikationer

Aktuell information om trafiken i och runt Göteborg, samt parkering och tillstånd hittar du på www.goteborg.se.
Omvägen 3