Kortedala Torg 4

Nordost , GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

45 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Mindre butikslokal på Kortedala Torg.

Trevlig, mindre butikslokal på Kortedala Torg. Stora skyltfönster mot förbipasserande. Lokalen har Framtidens Bredband indragen i lokalen som ger tillgång till ett öppet bredbandsnät med mycket hög kapacitet (1000 Mbit/sek). Det finns ett litet pentry och en wc i bakre delen av lokalen. Vi söker en verksamhet som kan bredda utbudet på torget till denna lokal. Kortedala Torg har centrumledning och företagarförening/marknadsråd där du som handlare får hjälp med gemensam marknadsföring, säljaktiviteter och liknande. Läs mer om Kortedala Torg på www.kortedalatorg.se.

Övrig information

Övrigt:

GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler äger och förvaltar 160 000 kvm lokaler för vilka bolaget ansvarar för uthyrning, tekniska förvaltning och utveckling av fastigheten. I dessa fastigheter är samtliga ytor lokaler. Bolaget externförvaltar ytterligare 254 000 kvm med annan fastighetsägare. För externförvaltade fastigheter ansvarar GöteborgsLokaler för uthyrning av lokaler, avtalsfrågor, centrumutveckling och för hyresadministration, medan fastighetsägaren ansvarar för den tekniska förvaltningen och underhåll. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvm kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.

Ytor

  • Total yta:

    45 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kortedala 134:4

Omgivning

Omgivning/natur:

Kortedala Torg är ett av Göteborgs största stadsdelstorg och erbjuder ett komplett serviceutbud med ca 40 olika verksamheter på ca 19 000 m². På torget finns en blandning av restauranger, livsmedelsbutik, specialbutiker och offentlig service såsom bl.a. tandläkare, vårdcentral och bibliotek. När Kortedala byggdes och invigdes i oktober 1955 kallades stadsdelen satellitstad till Göteborg eftersom Kortedala var Göteborgs första förort. Stadsdelen präglades av vackra boendemiljöer och närhet till naturen. Torgbyggnaderna är nätta femtiotalshus som under åren har behållit sin 50-talskaraktär. Anpassningar och renovering sker löpande där hänsyn tas till husens ursprungliga karaktär. Under senare år har torget återfått sin stiliga markbeläggning och den fina granittrappan välkomnar besökaren. Primära marknaden för Kortedala Torg är boende i närområdet. Ca 17 000 personer bor i områdena Södra Kortedala och Norra Kortedala. Närområdet utvecklas och inom en treårsperiod beräknas den öka med ca 850 personer. Nyligen uppfördes en 16 våningar högt hyreshus med 75 lägenhet precis vid Kortedala Torg.

Kommunikationer

Från centralstation är det lätt att ta sig till Kortedala Torg med spårvagnslinjerna 6, 7 och 11. Resan tar ca 20 minuter. Flexlinjen trafikerar området och kör även på lördagar. Det finns ca 200 kundparkeringar runt torget varav en del parkeringar är avgiftsfria under en timma. Det finns gott om gång- och cykelbanor inom området. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet läs mer på www.vasttrafik.se och www.trafiken.nu.
Kortedala Torg 4