Kungsgatan 46

Inom Vallgraven , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 461 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Ledig butikslokal i centrala Göteborg om 1403 kvm!

Välkommen till Kungsgatan 46!

Här har du möjlighet att etablera din verksamhet i en rymlig och unik butikslokal om 1461 kvm mitt i centrala Göteborg. Lokalen är tillgänglig från och med 2022-02-01.

Se planritningar för vidare beskrivning av lokalen:
Planbild 1: Bottenvåning
Planbild 2: Våning 2
Planbild 3: Våning 3
Planbild 4: Källarplan

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    1461 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Ecco, Espresso House, Lindex, Dressman, Kicks, Vagabond Store, Monki, m.fl..

Närservice:

Med sitt centrala läge finns det ett stort utbud av närservice. Det finns bland annat gott om lunchrestauranger i närområdet.

Kommunikationer

Butiken är belägen med närhet till hållplatserna Domkyrkan och Kungsportsplatsen, där det är ett rikt utbud av buss- och spårtrafikslinjer som trafikerar området
Kungsgatan 46

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner