Neptunigatan 82

Universitetsholmen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 7 050 m²

Hyra

Tillträde

2024-03-01

Beskrivning

  • Kontor

I Oas skapar vi utrymme för människor, idéer och företag som vill växa och frodas.

Oas ligger i Citadellsstaden, ett av Öresundsregionens mest dynamiska områden. Med hög koncentration av kontor, bostäder och service. Vare sig du cyklar, åker kollektivt eller tar bilen är det smidigt att ta dig till kontoret.

Oas lockar med flexibla, hälsocertifierade och ljusa lokaler med egna balkonger och en gemensam, grönskande takterrass med havsutsikt. Här finns allt era medarbetare behöver, vare sig de vill jobba enskilt eller tillsammans. Håll en kreativ workshop i ett inspirerande mötesrum, jobba ute på balkongen eller ses för ett informellt möte på takterrassen.

Gröna klätterväxter slingrar uppför den klimatförbättrade betongfasaden och material och inredning är noga utvalt med hänsyn till miljö och kvalitet. 

Oas certifieras enligt LEED Platinum och tillsammans med flera andra klimatsmarta lösningar ger detta byggnaden ett riktigt lågt klimatavtryck.

I Oas finns alla förutsättningar för en smidig och hälsosam vardag. Cykelhotellet ligger på entréplan med dusch, omklädningsrum och skåp samt verktyg för cykelunderhåll. Här kan du boka lånecyklar eller varför inte husets egna kajak! Oas förbereds för café/restaurang i entréplan och under huset finns parkering med laddplatser.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 7 050

Ytbeskrivning

Oas lockar med flexibla, miljö- och hälsocertifierade och ljusa lokaler med egna balkonger och en gemensam, grönskande takterrass med havsutsikt.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-03-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2022

Planlösning:

Oas har en inbyggd flexibilitet som gör att ytor och miljöer kan anpassas efter skiftande behov och förutsättningar. Hållbart för både företag och klimat. Underutnyttjade ytor är en onödig kostnad. Vi har en lång erfarenhet av att skräddarsy arbetsplatser efter olika verksamheters och människors behov och beteenden. Vi hjälper er gärna välja kontorsstorlek utifrån hur många medarbetare som brukar vara på plats samtidigt och vilka arbetsuppgifter ni behöver utföra.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Neptunigatan och Skeppsgatan

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till kanalpromenad, Kungsparken, Ribersborg och gym.

Företag i närheten:

På Universitetsholmen finns en härlig mix av företag, skola, universitet och kultur. Längs Neptunigatan sitter bland annat företag som Trägårdhs Advokatbyrå, Grant Thornton, Lindab, Adecco, Projektengagemang, Axpo, Trafikverket, Columbus. Övriga grannar är bland annat Saluhallen, Hovrätten och ProCivitas.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage under kvarteret finns.

Närservice:

Saluhallen, Malmö Live, Fiskehoddorna och andra restauranger inom bara ett par minuters gångavstånd.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge längs boulevarden Neptunigatan samt Skeppsgatan.

Vägbeskrivning:

I Oas sitter du bara några minuter ifrån Anna Linds plats som är en knutpunkt för tåg, buss och taxi och därifrån har du: • 5 minuter med tåg till Hyllie. • 10 minuter till Lund. • 20 minuter med tåg till Kastrup. • 30 minuter med tåg till Köpenhamn.

Kommunikationer

Gångavstånd till Malmö Centralstation och busshållplats precis utanför.
Neptunigatan 82