Holmsgatan 2

Centrum , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

370 - 400 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överrenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Just nu finner du ledig butikslokal om om 370-400 kvm mitt i centrala Borås!

Välkommen till Holmsgatan 2! I centrala Borås, alldeles intill Viskan, finner du just nu en ledig butikslokal om 370-400 kvm. Lokalen har ett centralt läge med ett stort serviceutbud i dess närhet. Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 370 400

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överrenskommelse

Utförande

Planlösning:

Butiksyta med lager och pausyta.

Omgivning

Företag i närheten:

Hemmakväll, Fitness24Seven, Hemtex Borås City, m.fl.

Närservice:

Med dess centrala läge i Borås, så finns det ett stort utbud av restauranger, gym och andra servicemöjligheter

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

I närhet till lokalen finner du goda förbindelser med dess närhet till hållplatserna Krokshallstorget och Borås C där både bussar och regionaltåg passerar.
Holmsgatan 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner