Prästgatan 13

Luthagen , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

340 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Kontor om 340 kvm med trevligt ljusinsläpp i unika kv. Seminariet

Trevlig kontorslokal belägen i högt och ljust läge. Två större rum för möte/konferens samt sju stycken rymliga kontorsrum. Fräscht pentry/kök med gott om plats för möblemang. Pentryt är utrustat med kyl och induktionshäll. Tre stycken WC finns. Lokalen är belägen på våning 3 av 5 i fastigheten. Hiss finns från en halv trappa. Anrika Seminariet byggdes år 1917 och har tidigare använts som säte för Utbildningsvetenskapliga fakulteten vid Uppsala universitet. Andra hyresgäster i fastigheten idag är bland annat Uppsala Musikklasser och Folktandvården. Tveka inte att höra av dig vid frågor eller önskemål om visning.

Ytor

  • Total yta:

    340 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Luthagen 13:2

Byggår:

1917

Våningsplan:

3

Antal rum:

9

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området präglas av såväl innerstadskaraktär som lugn från naturen. Utöver Seminarieparken precis intill lokalen så finns bland annat Stabbyskogen på gångavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet till parkering på fastigheten.

Närservice:

I området finns all service du kan tänkas behöva. Coop på Ringgatan eller Luthagens Livs finns en promenad bort. Såväl restauranger, butiker, gym, apotek och vårdcentral ligger i närheten.

Kommunikationer

Seminariet är beläget nära det mesta. Med gångavstånd till Uppsala centrum och regelbunden stadsbusstrafik i området är det lätt att ta sig omkring. För bilister är det smidigt att ta sig ut på E4:an.
Prästgatan 13