Lilla Bommens Torg 2

Lilla Bommen , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

48 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ledig butikslokal vid Lilla Bommen

Fin ledig butikslokal på 48 kvm i Kajskjul 205 trevligt belägen vid Lilla Bommen. Kallhyran för lokalen är 10000:-/månad exkl. driftskostnader och exkl. moms Kajskjul 205 och 207 byggdes vid Lilla Bommen 1924. Husen ritades av K A Pettersson och är utformade i 1920-talets klassicistiska stil. De tillhör några av de få bevarade äldre hamnbyggnaderna i Göteborg. 1973 gjordes Kajskjul 205 om till ett fartygsmuseum och 1990 började delar av båda byggnaderna att användas för den nyöppnade färjetrafiken. Numera finns café och butiker i Kajskjul 205. Kontakta oss gärna för en visning av denna fina lokal.

Ytor

  • Total yta:

    48 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Byggår:

1924

Omgivning

Omgivning/natur:

Kajskjul 205 ligger precis vid Lilla Bommens hamn, granne med både Barken Viking och Göteborgs Operan. Centralstationen och Nordstan ligger en stenkast därifrån.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med båt till Lilla Bommen samt flera linjer som stannar både vid Nordstan och Centralstationen.
Lilla Bommens Torg 2

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab